GMAIL MILLORA AMB ETIQUETES IMBRICADES O NIUADES

Com ja sabem des de l'últim screencast sobre Gmail, les etiquetes són més flexibles que les carpetes perquè un correu electrònic pot tindre diverses etiquetes, però no pot estar en diverses carpetes al mateix temps si no el dupliquem. Però una característica molt demanada per les etiquetes ve del món de les carpetes: la capacitat d'organitzar les etiquetes de forma jeràrquica.

Gmail ha afegit una nova característica a les seues etiquetes. Es tracta de les etiquetes niuades o imbricades, una nova funció que permet crear arbres d'etiquetes, una estructura jeràrquica amb etiquetes i subetiquetes per poder tindre en un mateix lloc aquelles que estan relacionades.

Esta nova funció no s'incorpora automàticament al vostre gmail, sinó que cal activar-la per a la qual cosa cal anar al vostre compte (configuració) entrar a labs (labs disponibles), habilitar Etiquetes imbricades i desar els canvis.
A continuació, haureu de modificar el nom de les que ja teniu o crear-ne de noves afegint al final del nom de l'etiqueta mare la barra (/), i creant el següent nivell de jerarquia escrivint el nom de l'etiqueta imbricada a continuació del nommare/...
Per exemple:
etiqueta principal: Curs/
etiquetes de segon nivell Curs/09 i Curs/10

El compte les associarà automàticament. Les etiquetes imbricades o niuades poden expandir-se o contaure's clicant sobre les icones “+” o “-” respectivament.

Teniu tota la informació al blog oficial de Gmail. I és possible que convinga tornar a vore el vídeotutorial sobre les etiquetes gmail que tenim al blog.